30 Haziran 2015 Salı

AVON- MAKYAJ SÜNGERİ

Herkese merhaba!
Bugün sizlere bu sıralar çok moda olan makyaj süngerlerinden bahsedicem. Dünyada Beauty Blender adıyla ün salmış bu süngerlerin piyasa fiyatları neredeyse 60 tl. "Bir süngere bu kadar para verilir mi?" diye düşündüm ve verilmeyeceğine karar verip Avon'un bu beauty blender benzeri süngerini aldım. Açıkçası pek beklentim olmadan sadece meraktan aldığım bir ürün oldu.


Ürünün detaylarına gelirsek Beauty Blender süngerlere göre oldukça büyük. Elinize aldığınızda yumuşacık hemen şekil alabiliyor sert bir yapısı yok. Alt kısmı şişman üste doğru sivrilen bir şekli var. Alttaki kalın taraf daha çok fondoten ve bb krem uygulama amaçlı üstteki ince kısım ise kapatıcı uygulama amaçlı.Sivri ucu kapatıcının göz altlarında her bölgeye rahatça ulaşmasını sağlıyor.Bu ürünün vadettiği fondoteni cilde doğal bir şekilde dağıtıp fırça izi sorununu ortadan kaldırmak. Gerçektende sünger vadettiği gibi fırça izi bırakmadan fondoten ile cildi bütünleştiriyor.Fondoteninize doğal bir bitiş vererek daha güzel durmasını sağlıyor.


Süngeri cilde uygulamadan önce hafifçe ıslatmanız ve fazla suyu elinizle sıkmanız gerekiyor.Süngerde kalan ıslaklık fondoteninize ıslak bir bitiş veriyor.Süngeri ıslatmadan da kullanabilirsiniz ama ürünü dağıtırken biraz sıkıntı olabiliyor ve ürün eşit miktarda dağılmıyor. Süngerin tek sevmediğim yanı ıslattıktan sonra fondotenimi fazlaca emmesi oldu.Normalde kullandığıma göre bir kat daha fazla ürün kullanmak zorunda kaldım.


Ürünü çok emmesine rağmen diğer yönleri ağır bastı ve bu sıralar ki favorilerim arasına girdi. Daha ıslak görünümlü makyaj istediğim zaman elim hep bu süngere gidiyor. Siz de benim gibi Beauty Blender süngerleri merak ediyorsanız ve ona bir alternatif arıyorsanız bu süngere göz atmalısınız. Bu süngeri Avon katoloğunda bulabilirsiniz fiyatı zaman zaman değişiyor. Ben 8 tl civarı bir fiyata almıstım.

9 yorum:

  1. Benim de fondoteni fazla emmesi dışında memnun kaldığım bir ürün oldu :)

    YanıtlaSil
  2. Temizliği zor olmuyor mu bu süngerlerin? Güzel yazın için ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Bebe sampuanı ile kolayca temizliyorum.

      Sil
  3. Fiyatıda gayet uygunmus faydali oldu yorumun için teşekkürler canım bende alıp denicem :)

    YanıtlaSil
  4. ben hiç beğenmedim diğer süngerlere göre çok sert ve çok büyük yumuşamadığı için de ürün çok zor uygulanıyor :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana sadece boyutu büyük geldi.Islatınca yumuşuyo baya bana çok sert gelmedi ama

      Sil
  5. Ben ekilips in eski versiyonuna bayılmıştım, şu fırça görünümlüsünü deneyeceğim şimdi, avonunkinden okuduklarımdan etkilenip vazgeçmiştim aslında.
    Dayanışma etkinliğinden geldim, bize de beklerim sevgiler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avonunkını deneyebilirsiniz fiyatları gayet uygun. Çok memnun kalan da var hiç sevmeyeni de var ama şans verilebilir:) Blogunuza hemen göz atıyorum :)

      Sil