19 Haziran 2015 Cuma

REAL TECHNIQUES CORE COLLECTION


Herkese Merhaba
Bugün sizlere çok severek kullandığım Real Technıques fırçalarımdan bahsedicem. Bu fırçaları sürekli yabancı bloggerlarda görüyordum ve çok kullanışlı olduğunu duymustum.Bir çok internet sitesinde satışı yapılıyordu ama güvenemediğinden Gratis'e gelmesini bekledim.Geldiği an ilk indirimde gidip en kullanışlısı olan bu seti aldım.


Setin içinden 4 tane yüz fırçası çıkıyor.Fırçalar çok kaliteli ve kılları çok yumuşak. Fırçaları paketinden ilk çıkardığımda boyutları biraz küçük gelmişti bana.Ama daha sonra küçük olmalarının kullanım açısından ne kadar kolaylık yarattığını gördüm.Şimdi setin içinden çıkan fırçaları tek tek inceleyelim.

*BUFFING BRUSH*
 Fırça setini almamda en etkili olan fırça. Fondoteninizin eşit ve doğal bir şekilde yayılmasını sağlıyor. Yumusak kılları sayesinde fırça izi bırakmadan doğal bir bitiş veriyor. Vee en sevdiğim özelliği fondoteni emmiyor.ıBu fırça seti sırf bu fırçadan dolayı bile alınabilir.



*CONTOUR BRUSH*
Setteki ikinci fırçamız yüze kontür yapmak için kullanılan daha kısa ve az kıllara sahip olan bir fırça.Küçük kılları sayesinde elmacık kemiklerine çok rahat bir şekilde uygulanabiliyor.Ama ben daha çok bu fırçayı göz altlarımı pudra ile sabitlemek için kullanıyorum.



*POINTED FOUNDATION BRUSH*
Setin üçüncü fırçası ise sivri uçlu fondoten fırçası olarak geçiyor.Göz altlarını kapatmak ya da yüzdeki kızarak bölgelere kapatıcı uygulamak için çok ideal bir fırça. Ama benim bu set içinde en sevmediğim ve gereksiz buluğum ürün oldu.



*DETAILER BRUSH*
Setteki son fırça küçük detay işlemlerini yapmak için çok ideal minicik ucu sayesinde her alana rahatlıkla ulaşıyor.Ben bu fırçayı daha çok göz pınarlarımı aydınlatmak amacı ile kullanıyorum. Ama dudağa ruj uygulamak için de kullanılabilecek bir fırça.



Fırçaların nerelerde kullanıldığını gördükten sonra şimdi bu fırçaları nasıl temizleyeceğimizden bahsedicem.Fırçaları haftada bir kere ılığa yakın suda Dalin'in Bebe şampuanı ile yıkıyorum. Özellikle ılık su kullanıyorum çünkü çok sıcak suda yıkamak fırçaların kıllarını dökmesine sebebiyet verebilir. Bebek şampuanı ise doğal içeriğinden dolayı fırçalara zarar vermiyor ve kalan makyaj kalıntılarını kolayca temizliyor.


Siz de bu özelliklere sahip bir fırça seti arıyorsanız Real Technıques'in bu setine bir göz atın. Bu seti Gratis, Watsons ve Rossmanlarda bulabilirsiniz.Normal fiyatları 79.99 ama indirim dönemlerinde 45-50tl ye alabilirsiniz.



9 yorum:

  1. Real techniques fırçaları çok popüler ve genelde memnun kalınan fırçalar. Ben de almak istiyorum ama vereceğim paraya değip değmeyeceğinden bir türlü emin olamıyorum. Bu yazı oldukça işime yaradı, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Verdiğin paraya kesinlikle değiyor.İndirim döneminde görürsen kaçırma :)

      Sil
    2. slm tatlım öncelik bloğun hayırlı olsun :) benimde merak ettiğim fırçalar yazman çok iyi oldu. bloğunu takibe aldım bende bloğuma belerim sevgilerle

      Sil
    3. Teşekkür ederim:) Hemen bloguna göz atıyorum.

      Sil
  2. :D :D Kesin al çok işe yarıyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Hemen blogunuza göz atıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Blogunuzu takipe aldım banada beklerim :)
    http://visnelimuffiin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil