1 Temmuz 2015 Çarşamba

GARNIER- MAKYAJ TEMİZLEME SULARI

Herkese merhaba!
Bugün sizlere günlük makyajımı çıkarırken kullandığım iki üründen bahsedicem. Son zamanlarda günlük olarak fazla makyaj yaptığım için akşam eve gelince cildimi bu makyajdan nasıl daha iyi arındırabilirim diye düşünürken bu ikili imdadıma yetişiverdi.Bunlar Garnier markasına ait makyaj temizleme suları. Biri göz diğeri ise yüz makyajını çıkarmak için üretilmiş iki ürün.Pembe kapaklı olan daha çok yüz makyajını beyaz kapaklı olan ise suya dayanıklı göz makyajını çıkarmak için öneriliyor.


Ben bu sulardan ilk pembe kapaklısını kullanıyordum ve çok memnun kaldığım bir ürün oldu fakat sanki gözüm için biraz yetersiz gibi geliyordu ben de gidip yine aynı markaya ait olan göz için olanını aldım. İkisi bir araya gelince harikalar yarattılar ve bütün beklentilerimi karşıladılar. Yüz için olanı cildi tahriş etmeden bütün fondoteni tek seferde temizliyor ve ciltte yağlı bir his bırakmıyor.Ayrıca kokuya karşı alerjiniz varsa kokusuz bir yapıda olan bu sular sizi rahatsız etmeyecektır.Bu temizleyici ile yüzünüzü temizlediğinizde tekrar durulamanıza gerek kalmıyor ciltte yağlı bir his bırakmıyor.Ayrıca 400 ml boyu ile çok uzun süre gidiyor. Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün.


Diğer beyaz kapaklı olan ise suya dayanıklı göz makyajını çıkarmak için üretilmiş bir ürün.Çift fazlı olduğundan dolayı suya dayanıklı makyajı tek seferde rahatlıkla çıkarabiliyor.Özellikle  kirpiklerdeki rimeli kirpiklerinize zarar vermeden ve koparmadan çıkartıyor.Çift fazlı oluşundan dolayı yarısı su yarısı yağ gibi bir yapısı var. Bu yüzden kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor.Gözünüzü temizledikten sonra biraz yağlı bir his bırakıyor. Bu yüzden ben ilk bu ürünü kullanıyorum sonra üstünden yüz için olan temizleyiciyi geçiyorum sonuç daha iyi oluyor.


Garnier'in bu suları hem üstün performansları hem de uygun fiyatları ile benim favorilerimden. Bittikçe tekrar tekrar aldığım ürünlerden. Eğer siz de hem uygun fiyatlı hem de iyi bir temizleyici arıyorsanız bu sulara bir göz atın. Gratis ve Watsons mağzalarından bulabilirsiniz. Ayrıca indirim dönemlerinde Migroslardan da çok uygun fiyata alabilirsiniz. Sevgilerr...


Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu Fiyatı: 16.99
Garnier Göz Makyaj Temizleme Suyu Fiyatı:12.99

8 yorum:

  1. mor olanı çok iyi gerçekten güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. ikisini de kullandım/kullanıyorum memnunum..

    YanıtlaSil
  3. Bende ikisini çok severek kullanıyorum favori ikililerimden :) migros indirimde çok uygun fiyatlarla yedekleyebıliyo :) açıklayıcı ve guzel bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. pembe kapaklı olanı kullanıyorum :) moruda alıcam bu güzel yorumlarından sonra tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle deneyin çok memnun kalıcaksınız :)

      Sil