3 Temmuz 2015 Cuma

VASELİNE- SPREY KREM


Herkese merhaba!
Bugün sizlere Vaseline markasının yeni piyasaya çıkardığı sprey kremden bahsedicem. Sprey formda bir krem nasıl olur diye merak ettim ve gidip bir tane satın aldım. Mağazada bu kremlerin üç tane çeşidi bulunuyordu. Bunlar yeşil şişede olan Aloe veralı sarı şişede olan onarıcı bakım kremi en sonuncu da benim aldığım kakaolu çeşidiydi.


Ben özellikle kakaolu çikolatalı şeyleri sevdiğim için bunu tercih ettim.Ürün 190 ml boyutunda ve oldukça büyük bir ürün. Uzun süre rahatlıkla kullanılabilir.Sprey şeklinde olması özellikle yaz ayları için çok ideal. Sıkıldığında hem vücuda hafif bir serinlik veriyor hem de cildi nemlendiriyor.Ürün diğer kremlere göre daha sıvı formda bundan dolayı cilt hemen ürünü emiyor.Sürüldükten sonra ciltte yapışma hissi bırakmıyor en sevdiğim özelliği bu oldu sanırım:)


Kapağı çevrilerek açılıyor ve bu kullanım açısından oldukça kolaylık sağlıyor. Seyahatlerde çantanızda dökülmesinden korkmadan rahatlıkla taşıyabilirsiniz.


Ben bu kremi oldukça sevdim.Eğer siz de vücudunuz için bir krem arayışındaysanız bir göz atın derim.Normal fiyatı bir kreme göre pahalı gelebilir ama indirim zamanlarında yarıya kadar düşüyor fiyatı.Ben en yakın indirimde sarı olanını almayı düşünüyorum. Bu ürünü Watsons,Gratis ve Migroslarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Normal fiyatı 22 tl civarı ama indirimde 11 tl gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. Sevgilerrr...

9 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Bakın mutlaka çok memnun kalıcaksınız:)

      Sil
  2. Ben eski versiyonlarına bayılırdım ama şu hali çok daha pratik duruyor, güzel günlerde kullan^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hali baya kullanışlı olmus :) Teşekkürler:)

      Sil
  3. Merhabaa :) Hemen blogunuza göz atıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel yaziniz icin tesekkürler, bu ürün ile ilgili cok yazi okudum ve artik almaya karar kildim. Herkes memnun bende deneyecegim inririme girdiginde.
    Betülün sirlari´nin blog kesif etkinliginden geliyorum ve bana da beklerim ... :))
    http://gamzenindunyasi74.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok başarılı bir ürün kesinlikle deneyin :) Hemen blogunuza göz atıyorum...

      Sil
  5. Aloe Vera'lısını merak ettim gerçekten cnm, yazın güneşten kuruyan cilde mükemmel gelebilir ;)) Tşkler...

    YanıtlaSil