18 Haziran 2015 Perşembe

PASTEL- DAY LONG LİPCOLOR MAT RUJLAR


Herkese merhaba,
Bugün sizlere Pastel Day Long serisinin mat rujlarından bahsedicem. Bu rujları her Gratis ve Watsons'a girdiğimde görüyordum ama gloss tarzı ruj sandığım için almıyordum. Ama daha sonra bu rujların mat yapıda olduklarını öğrenince en popüler olan 15 numarasını aldım.Kahveye dönük çok güzel bir nude renk.Bu renkten memnun kalınca seriden bir kaç beğendiğim rengi de kaptım hemen.




Rujların yapısı ilk sürüldüğünde oldukça sıvı ama bir dakika içinde hemen matlaşıyor ve dudağa doğal bir bitiş veriyor.Dudaklardaki duruşunu çok beğeniyorum kalıp gibi bir görüntü vermiyor.Ama mat yapıda olduklarından dolayı kesinlikle uygulama yapmadan önce dudaklarınıza bir lip balm sürün. Bu işlem rujdan daha verimli bir sonuç almanızı sağlıcaktır.Yalnız bu ruju sürdüğünüzde dudaklarınızı sık sık kontrol etmelisiniz çünkü ruj çok kuru yapıda olduğu için dökülme yapabiliyor.Bendeki renklerin duruşuna bakalım.


                                                                       PASTEL 15 NUMARA


PASTEL 19 NUMARA


PASTEL 20 NUMARA

Bende şimdilik bu üç rengi var ama en kısa zamanda diğer renklerini de denemek için alıcam.Eğer siz de sabahtan sürim akşama kadar beni idare etsin tarzında bir ruj arıyorsanız bunlar tam size göre. Bu rujları Gratis,Watsons ve Rossmanlarda bulabilirsiniz.Fiyatı 18.90 ama indirim dönemlerini beklerseniz daha ucuza sahip olabilirsiniz.






4 yorum:

  1. Merhaba blog etkinliği sayesinde blogunuzu keşfettim ve takipteyim :)
    Banada uğrarsanzı sevinirim sevgiler...
    http://modadusleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Hemen blogunuza göz atıyorum..

      Sil
  2. 15 numarayı gözüme kestirdim, rengi çok hoş duruyo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok tercih edileni,kesinlikle denemelisiniz :)

      Sil