22 Haziran 2015 Pazartesi

THE BALM- MARY LOU MANIZER AYDINLATICI

Haftanın yeni gününden merhaba;
Havaların iyice ısınmaya başladığı bu günlerde cildimizin daha parlak ve canlı görünmesini sağlayan aydınlatıcılar bu sıralar çok revaçta. Bu senenin modası olan daha aydınlık ve ıslak cilt görünümüne ben de takmış durumdayım. Bunun için de size bugün çok severek kullandığım The Balm markasına ait aydınlatıcıdan bahsedicem.




Bu aydınlatıcı ilk bakışta çok simli gibi görünsede doğru uygulandığında cilde çok güzel bir parlaklık veriyor. Ama kullanımı abartıldığında sizi disko topunada çevirebiliyor.Bu yüzden ürünü fırçaya alırken ve dağıtırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Aydınlatıcılar daha çok  yüzümüzde ortaya çıkarmak istediğimiz yerleri vurgulamak için kullanılır. Ben genelde elmacık kemiklerimin üst tarafına ve göz pınarlarıma uyguluyorum.Göz pınarlarına uygulandığında gözü daha büyük ve aydınlık gösteriyor.


Ayrıca aydınlatıcıları burnunuzun daha kalkık görünmesi için burun ucuna ve dudağınızın üst kısmına da uygulayabilirsiniz.Dudağınızın üst kısmına uyguladığınızda dudağınızı olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz. Yani aydınlatıcılar cildimize parlaklık vermek dışında cildimizde küçük ilizyonlar yapmamıza da yardımcı oluyor.Bu aydınlatıcı sayesinde bunları çok rahatlıkla yapabilirsiniz. 


The Balm'ın bu aydınlatıcısının pigmentasyonu da oldukça başarılı.Fırçayı bir kez değdirip bütün yüze rahatlıkla uygulama yapabilirsiniz.İkinci en sevdiğim özelliği ise 8.5 gr oluşundan dolayı aşırı bereketli bir ürün uzun süredir kullanmama rağmen henüz bir azalma yok.Daha çok beyaz tenlilere önerilen bir ürün olsa da ben esmerlerin de rahatlıkla kullanabileceklerini düşünüyorum.


  Siz de yazın kullanabileceğiniz bir aydınlatıcı arıyorsanız The Balm markasının bu ürününe kesinlikle bir şans verin.Bu ürün sırf şirin kabından dolayı bile alınabilir.Bu ürünü Gratis mağazalarındaki The Balm standında bulabilirsiniz.Fiyatı 50 tl civari. Ama indirim döneminde çok daha uygun fiyatı. Sevgilerr..

7 yorum:

  1. güzel bir ürüne benziyor bi bakayım teşekkürler bende bloğa beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kullanışlı bir ürün :) Takipteyim sizi :)

      Sil
  2. Doğru kullanımda bana göre ömürlük denebilecek bir ürün, bence The balm'dan alınacakların başında gelenlerden, severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın :) Ben de çok severek kullanıyorum.

      Sil
  3. Teşekkürler :) Hemen göz atıyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. En sevdiğim aydınlatıcılardan biri. Tabii ki Mac Soft n Gentle da en favorim diyebilirim. Denemeni tavsiye ederim. Keşif etkinliği sayesinde buldum seni. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim en kısa zamanda denicem :) Blogunu takipteyim :) Sevgiler :)

      Sil